Valtakunnalliset vuoden maaseutumatkailuyrittäjät palkittiin Maaseutumatkailuseminaarissa Päijät-Hämeessä 21.3.2018

Valtakunnalliset vuoden maaseutumatkailuyrittäjät palkittiin Maaseutumatkailuseminaarissa Päijät-Hämeessä 21.3.2018. Vuoden Kellokas on Laurilan Lomamökit. Vuoden Kehittyvä maaseutumatkailuyritys on Pukkilan Kartanon Juhlatilat. Palkinnot jakoi Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä. Onnea voittajille!

VUODEN KELLOKAS 2018:
Laurilan Lomamökit (Sisko ja Heikki Laurila), Lempäälä

Maaseutumatkailun Kellokas on Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n myöntämä korkein tunnustus yritykselle, henkilölle tai henkilöille, jotka ovat toimineet erityisen ansiokkaasti maaseutumatkailun saralla. Valinnassa huomioidaan palkittavan toimiminen alueellisesti ja valtakunnallisesti maaseutumatkailun hyväksi, liiketoiminnan pitkäjänteisyys ja laatu sekä verkostoituminen muiden alueen yrittäjien kanssa. (Kuva Heikki ja Sisko Laurilasta vuodelta 2017, valokuvaaja Lari Lievonen, Maaseudun tulevaisuus)

VUODEN 2018 KEHITTYVÄ MAASEUTUMATKAILUYRITYS: Kartanon Juhlatilat, Salo

Pukkilan kartano saa tunnustusta tilan historian, perinteiden ja tämän päivän asiakastarpeita palvelevien tunnelmallisten, tekniikaltaan modernien ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvien tilojen ja matkailupalvelujen laadukkaasta yhdistämisestä ja toteutuksesta. Palkinnon antaja: Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun ry. (Kuvat: www.pukkilankartano.fi)

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry on valtakunnallinen järjestö, joka toimii yrittäjiensä edunvalvojana ja elinkeinon kehittämisen moottorina yhteistyössä julkisen sektorin ja muiden alan toimijoiden kanssa. Ympäri Suomen levittäytynyt yrittäjien ja sen sidosryhmien yhteinen yhdistys ottaa mielellään jäsenikseen uusia yrityksiä ja maaseutumatkailun toimijoita lisäämään merkittävän kasvualan näkyvyyttä alueellisesti ja valtakunnallisesti.

Takaisin edelliselle sivulle