Valtakunnalliset maaseutumatkailuyrittäjien ja kehittäjien seminaarit!

SMMY on aktiivisesti mukana vuosittain järjestettävässä valtakunnallisessa maaseutumatkailun seminaarissa.

Seminaareihin osallistuu keskimäärin noin 150 maaseudun toimijaa.

Tule mukaan kuulemaan ajankohtaisista asioista, verkostoitumaan, oppimaan ja tutustumaan!

Valtakunnallinen maaseudun matkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari pidetään vuonna 2021 Tampereella  ja päivät ovat 16.-18.3.2021. Seminaaripaikkana toimii Teiskossa Kokouskeskus Murikanranta

SEMINAARI SIIRTYY VALLITSEVAN KORONATILANTEEN VUOKSI.

 

 

ULKOMAILLE TEISKOON

46. Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari 16.-18.3.2021

Eks jo puuruta kotona istuminen? Mitä jos lähtisit ulkomaille – Ulkomaille Teiskoon!

Siä sää näät vaka mitä. Om meinaan niin perusteellisen upeita puhujia ja esiintyjiä 46. Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaarissa. Hyvässä lykyssä näät julkkiksia ja kuulet mikkä o tän hetken rentit matkailussa, sapuskassa ja muutonki yrittämisessä. Seminaari paikkaki om mitä mainioin, kokoushotelli Murikanranta, siä o kaikki keskellä ei mitään.

Niinku ulkomailla tuppaa oleen, täälläkin pääset nauttimaan lämmöstä, ohan Tampere Suomen saunapääkaupunki. Lämmin om myäs tunnelma, kun täälä näät paljon muita samam miälisiä ihmisiä. Niitten kanssa saat enerkiaa uuteen nousuun! Maisemat o komeet ja nähtävää piisaa.

Retkillä om mahrollisuus käyrä Helvetin Portilla saakka, Makumatkalla Mansen kylällä oluita maistelemassa tai Viiran Juhani viä Ulkomaille Teiskoon tutustuun vähä kaikkeen. Ja on siä paikallista viiniäki.

Tun nys sääki Ulkomaille Teiskoon, Tampereelle nääs!