Valtakunnallinen vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys palkittiin!

Vuoden 2022 Kehittyvä maaseutumatkailuyritys -tunnustus Eräjärven Eerolalle ja Walleniuksen Wapriikille

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun ry myönsivät valtakunnallisen Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys -tunnustuksen Eräjärven Eerolalle ja Walleniuksen Wapriikille. Tunnustus luovutettiin huomionosoituksena rohkeasta yritystoiminnan kehittämisestä ja raikkaista ideoista, joilla on myös ollut merkittävä vaikutus koko alueen vetovoimaan. Palkinto luovutettiin Kotimaan matkailumessuilla 22.4.2022 Tampereella.

Tunnustuksen kriteerit

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun ry rohkaisevat nuoria ja uusia sukupolvia jatkajiksi maaseutumatkailualalle ja kannustavat heitä kehittämään toimintaansa. Huomionosoituksena tästä myönnetään yritykselle, henkilölle tai henkilöille valtakunnallinen Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys -tunnustus.

Valinnassa huomioidaan innovatiivisuus ja rohkea ote yrityksen kehittämiseen. Palkittava voi olla uusi yrittäjä, joka aloittaa tyhjältä pöydältä tai toimivan yrityksen jatkaja, joka on lähtenyt kehittämään yritystä selkeästi uusille urille. Palkinnolla halutaan kannustaa nimenomaan uutta yrittäjäsukupolvea ryhtymään maaseutumatkailuyrittäjiksi.

Takaisin edelliselle sivulle