Tynkkylän Lomaniemi on Kehittyvä maaseutumatkailuyritys 2017

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomalaidun ry antoivat Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys -tunnustuksen Tynkkylän Lomaniemen Jukka Heikkoselle Punkaharjulta. Tynkkylän Lomaniemi saa tunnustusta sukupolvien välisestä ja pitkäjänteisestä sekä laadukkaasta otteesta maaseutumatkailuyrityksen kehittämiseksi. Tynkkylän Lomaniemi on laajentunut suunnitelmallisesti monipuoliseksi, laajan matkailupalvelujen tarjonnan maaseutumatkailuyritykseksi keskelle Suomen laajinta järvimatkailualuetta. 

Lomaniemessä on menty kehitys edellä sukupolvien ajan. Uutta ideoidaan, suunnitellaan, toteutetaan ja rakennetaan vuosittain. Omatoimisesti teetetty rantakaava mahdollistaa laajentumisen tulevaisuudessa.

Viimeisimpänä uudistuksena ja suurena kehityskohteena on ollut aurinkoenergian hyödyntäminen, jolloin aurinkoisina päivinä lomakylä, vierasvenelaituri, kahvio ja ravintola saavat sähkönsä auringosta. Lisäksi puutta hyödynnetään entistä enemmän lämpöenergian tuotannosta.

Yritys on verkostoitunut esimerkillisesti, verkostoina muun muassa Saimaan Charmantit, Punkaharjun matkailu, Savonlinnan seudun matkailu, Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry ja Lomarengas Oy.

Tunnustus jaettiin nyt kymmenennen kerran ja se luovutetaan vuosittain järjestettävän, nyt järjestyksessään 43. Maaseutumatkailuyrittäjien ja – kehittäjien juhlaseminaarin yhteydessä 19.4.2017 Kuusamossa.

Palkitun yrityksen yhteystiedot:

Tynkkylän Lomaniemi

Jukka Heikkonen p. 040 7326138

jukka.heikkonen@lomaniemi.fi

Lisätietoja huomionosoituksesta:

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n puheenjohtaja Kirsi Ilola-Ollikka, puh. 040 5968027

ja Lomalaidun ry:n toiminnanjohtaja Kimmo Aalto, puh. 040 1791 618.
————–

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry www.smmy.fi  ja Lomalaidun ry www.lomalaidun.fi hallituksineen haluavat rohkaista nuoria jatkajiksi ja kannustavat heitä kehittämään maaseutumatkailua. Huomionosoituksena tästä myönnetään yritykselle, henkilölle tai henkilöille Vuoden kehittyvä maaseutumatkailuyritys -tunnustus. Valinnassa huomioidaan innovatiivisuus ja rohkea ote yrityksen kehittämiseen. Palkittava voi olla uusi yrittäjä, joka aloittaa tyhjältä pöydältä tai toimivan yrityksen jatkaja, joka on lähtenyt kehittämään yritystä selkeästi uusille urille. Palkinnolla halutaan kannustaa nimenomaan uutta yrittäjäsukupolvea ryhtymään maaseutumatkailuyrittäjiksi.

Takaisin edelliselle sivulle