Makumaisema etsintäkuulutus Pirkanmaalle ja Uudellemaalle

Kaipaatko yritystoimintaasi uutta ilmettä, suuntaa? Kiinnostaako sinua maiseman ja luonnon hyödyntäminen?

ETSINTÄKUULUTUS, LÖYTYYKÖ MAKUMAISEMIA PIRKANMAALTA JA UUDELTAMAALTA?

ProAgria Etelä-Suomi ry / Maa- ja kotitalousnaiset etsivät maaseutuyrittäjiä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään tuotteitaan ja palveluitaan hyödyntäen suomalaista ruoan tuotannon maisemaa ja luontoa. Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaiset tekevät kesän ja syksyn 2018 aikana pilottikokeiluna yhteistyöyritysten kanssa ruoan ja maiseman yhdistävän elämyksellisen palvelutuotteen. Tavoitteena on kehittää Makumaisema –tuote.

Pilotteja tehdään kaksi, toinen Pirkanmaalla ja toinen Uudellamaalla.

Tällä pilottikokeilulla etsitään aiheesta kiinnostuneita yrityksiä ja yhteistyömahdollisuuksia, kehitetään palvelu, testataan sen toimivuutta ja lasketaan palvelun ansaintamahdollisuus.

Nyt erityisesti etsimme sopivia kohteita, joissa palveluja voi toteuttaa. Sen lisäksi haemme ruokapalveluyrittäjiä, jotka ovat valmiit persoonallisten ruokapalvelujen kehittämiseen maisemassa.

 

Lisää Makumaisema -etsintäkuulutuksesta alla olevassa liitteessä sekä ilmoittautumisohjeet.

Makumaisema_kuulutus_kesakuu2018

Vastauksia odotamme 30.6. mennessä.

Pieni kysely ruoka ja maisema -palvelutuotteesta

Olisi hienoa, jos sinulla olisi aikaa vastata restonomi-opiskelija Mira Aaltosen (SeAMK) laatimaan kyselytutkimukseen ruoan ja maiseman yhdistämisestä palvelutuotteeksi. Kysely on tehty yhteistyössä Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten kanssa. Haemme uusia mahdollisuuksia yritysten palvelukehitykseen ja tämä kysely palvelee meitä kaikkia.  Kiitos, jos ehdit käyttämään tähän muutaman minuutin! Vastaathan 30.6. mennessä.

Kyselyyn pääset tästä linkistä https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1522060&SID=6265af4a-f32c-4e59-9e93-d33e1e4f31c7&dy=356754339

(Jos linkki ei sinulla avaudu, kopio linkki selaimeesi)

Makumaisematerveisin,

Outi Penttilä

ruoka- ja yritysasiantuntija

MKN Ruokaneuvot ja Yrityspalvelut

Tätä ruoan ja maiseman palvelutuotteen pilotointia tukee Pirkanmaalla Vihtori Peltonen-Lihasula säätiö ja Uudenmaan Maatalousneuvontasäätiö.

 

 

 

Takaisin edelliselle sivulle