Mäkelän Lomatuvat Ruovedeltä on Maaseutumatkailun Kellokas 2017

Mäkelän Lomatuvat Ruovedeltä on Maaseutumatkailun Kellokas 2017

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry on valinnut Vuoden Kellokkaakseen Teija ja Mikko Lindellin Mäkelän Lomatuvat Ruovedeltä. Maaseutumatkailun Kellokas on korkein tunnustus yritykselle, henkilölle tai henkilöille, jotka ovat toimineet erityisen ansiokkaasti maaseutumatkailun saralla. Valinnassa huomioidaan palkittavan toimiminen alueellisesti ja valtakunnallisesti maaseutumatkailun hyväksi sekä liiketoiminnan pitkäjänteisyys, laatu ja verkostoituminen muiden alueen yrittäjien kanssa.

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry haluaa Maaseutumatkailun Vuoden Kellokas 2017 -valinnallaan palkita Mäkelän Lomatuvat vuonna 1981 käynnistyneestä, kehittyneestä, aktiivisesta ja vahvasta maaseutumatkailupalvelujen yritystoiminnasta kotimaisilla ja kansainvälisillä matkailumarkkinoilla. Teija ja Mikko Lindell ovat omalta osaltaan vaikuttaneet aktiivisesti maamme maaseutumatkailun kasvuun ja laajentumiseen toimien maaseudun matkailun perheyrittäjyyden puolestapuhujina ja äänitorvina valtakunnallisesti ja alueellisesti.

Maaseutumatkailun näkyvyyden ja muun muassa mökkimatkailun myyntikanavien tärkeyden korostaminen ja kehittäminen, yrittäjyyden edunvalvonta ja byrokratian purku sekä maaseutumatkailuun liittyvien tutkintojen ja yrittäjyyskoulutuksen kehittyminen ovat olleet keskeisiä vaikuttamisalueita Teijan ja Mikon toiminnassa maaseutumatkailun hyväksi.

Yrittäjäpariskunta on toiminut yhdessä pitkään Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n aktiivisina jäseninä,  Mikko muun muassa yhdistyksen hallituksessa ja puheenjohtajana useiden vuosien ajan. Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:n lisäksi Teija on toiminut muun muassa Maa- ja kotitalousnaisten luottamustehtävissä.

 

Vuoden Kellokas-palkinto jaettiin nyt 18. kerran vuosittain järjestettävän 43. maaseutumatkailuyrittäjien ja – kehittäjien seminaarin yhteydessä 19.4. Kuusamossa.

Palkittujen yhteystiedot:

Mäkelän Lomatuvat

Teija ja Mikko Lindell

myynti@makelanlomatuvat.fi

puh. 0400 369 866 (Teija)

puh. 040 743 2236 (Mikko)

 

Lisätietoa huomionosoituksesta:

Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry, puheenjohtaja Kirsi Ilola-Ollikka, puh. 040 5968027.

Takaisin edelliselle sivulle