Herkkujen Suomessa 3.-5.8. syödään yhdessä – maaseutumatkailuyrittäjä, lähde mukaan

Varaa paikkasi suositusta lähiruoka- ja oluttapahtumasta, joka pidetään tänä vuonna Helsingin Rautatientorilla 3.-5.8.2017!

Tori täyttyy lähiruokamarkkinoista ja ruokapöydistä, joissa #syödäänyhdessä ja nautitaan elämästä.

Koko Herkkujen Suomi -tapahtuma on maamme satavuotisjuhlavuoden kunniaksi ensimmäistä kertaa yhtenäistä anniskelualuetta, jossa suomalaisista raaka-aineista valmistetut ruokaherkut ja kotimaiset oluet yhdistyvät yhtenäiseksi kokonaisuudeksi paremmin kuin koskaan aikaisemmin. Lähiruokaherkkuja voi totuttuun tapaan ostaa mukaan kotiin vietäväksi.

Koe rento ja lupsakka tunnelma Helsingin sydämessä ja tartu mahdollisuuteen empimättä, niin varmistat yrityksillesi hyvän myynti- ja markkinointipaikan!

Katso, mitä yrityksiä on jo mukana: https://www.mtk.fi/herkkujen_suomi/naytteilleasettajat_2016/fi_FI/naytteilleasettajat/ Tapahtumaan on kuluttajilla ilmainen sisäänpääsy. Viime vuonna tapahtumassa vieraili vaihtelevasta säästä huolimatta yli 35 000 kävijää.

Tapahtuman ohjelmalavalla on kiinnostavia grillausvieraita, musiikkia ja muuta ohjelmaa. Kutsumme yrittäjien toiveet huomioiden paikalle myös kauppojen ja ravintoloiden sisäänostajia perjantaiaamuna 4.8. Liitteenä lisätietoa tapahtumasta ja hinnoista:

HeSu2017_markkinointi_A4

 

Tapahtuma on osa Suomi 100 ja MTK 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

 

www.herkkujensuomi.fi

@HerkkujenSuomi

#herkkujensuomi

 

 

 

Takaisin edelliselle sivulle