Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari, PERUTTU

Tapahtuma alkaa: 26.03.2020
Tapahtuma päättyy: 27.03.2020

Maaseutumatkailuseminaari 26.-27.3.2020 Kajaanissa perutaan. Päätös perustuu Suomen hallituksen 12.3. antamiin suosituksiin.

Pahoittelemme tapahtunutta, mutta näin toimien pyrimme hidastamaan epidemian leviämistä.

Tapahtuman ilmoittautumiset ja RTG Sales Oy:n kautta ilmoittautumisen yhteydessä tehdyt majoitusvaraukset perutaan veloituksetta, laskuja ei ole vielä ilmoittautuneille lähetetty. Mikäli olet varannut majoituksen jotain muuta kautta (suoraan hotellista tai muut varauskanavat), huolehdithan majoitusvarauksen perumisesta itse.

 

Valtakunnallinen maaseutumatkailuyrittäjien ja kehittäjien seminaari pidetään 26.-27.3.2020 Kajaanissa, kokous- ja kongressikeskus Kaukametsässä.

Tervetuloa Valtakunnalliseen maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaariin Kajaaniin 25.-27.3.2020!

Tule mukaan verkostoitumaan, inspiroitumaan ja aistimaan Kainutlaatuinen kosketus. Seminaariohjelmassa esille nousevat ruokamatkailu, kulttuuri sekä ympäröivä luonto ja näiden merkitys koko matkailualalle. Luvassa on innostavia yrittäjäpuheenvuoroja, mielenkiintoisia retkikohteita, tunnelmallinen iltatilaisuus sekä elämyksellinen pop up-tuotetori täynnä lähiruokaherkkuja. Katso lisää ja ilmoittaudu www.lomalaidun.fi

 

 

 

Takaisin edelliselle sivulle