Ruokamatkailun workshop-päivä 10.9.2019 Sahanlahti Resortissa

Tapahtuma alkaa: 10.09.2019 08:30
Tapahtuma päättyy: 10.09.2019 16:00

Lomalaidun ry vastaa valtakunnallisesta ruokamatkailun kehittämisestä ja edistämisestä osana Ruokavienti Kasvuun-hanketta. Päätavoitteena on parantaa maaseudun matkailuyritysten ruokapalvelujen myyntiä ja kannattavuutta sekä kehittää yhteistyötä alan toimijoiden kesken.

Lomalaidun järjestää kolme erillistä ruokamatkailun workshop-päivää yhteistyössä ravintola-alan pitkän linjan ammattilaiskouluttaja Perho PRO:n ja ELO-Suomalaisen ruokakulttuurin edistämissäätiön, ELO-säätiön kanssa.

Ensimmäinen osallistava workshop pidetään 10.9.2019 Etelä-Savossa, kauniissa Sahanlahti Resortissa.

Päivä on suunnattu maaseudun matkailuyrityksille, joilla löytyy intoa ja halua kehittää omaa ruokamatkailutuotettaan ja osaamistaan.

Päivän teemassa pureudutaan yhdessä tuottaistamaan perinteiset pitopöydät ja buffetit uudella twistillä tähän päivään sekä mietitään samalla ruokapalveluiden tuomista osallistavaksi ohjelmapalveluksi.
Vuoden Tarjoilija 2019 Heidi Martikaisen johdolla ideoidaan myös uusia teemaan sopivia esillelaittotapoja ja tarinallistamista.

Päivän alustava aikataulu on:
8.30 Aamukahvit ja ilmoittautuminen
9.00-11.00 Ruokaan pohjautuvien elämyspalveluiden järjestämisen vaatimukset teoriassa.
11.00-14.00 Modernin pitopöydän valmistaminen ohjelmapalvelutyyliin.
14.00-15.00 Pöydän koristelu & tuotteiden esillelaitto, tarinallistaminen
15.00-16.00 Valmistetun pitopöydän antimista yhdessä nauttiminen ja vapaata keskustelua.

Koulutus on SMMY:n jäsenille ilmainen.
Ilmoittautua voit jo nyt tästä linkistä.
Workshop-päivään mahtuu max 20 osallistujaa ja mukaan otetaan 1 osallistuja/yritys.

Lisätietoja: Anne Mikkola, Lomalaidun ry, anne.mikkola(att)lomalaidun.fi

Tervetuloa !

Takaisin edelliselle sivulle