Norjan opintomatka

Tapahtuma alkaa: 02.10.2022
Tapahtuma päättyy: 05.10.2022

Smmy tekee opintomatkan Pohjois-Norjaan 2.-5.10.2022!

Matkaohjelma (uusi matkaohjelma julkaistu 8.8.2022)

2.-5.10.2022 Tutustumismatka Pohjois-Norjaan

2.10.2022, Rovaniemi-Utsjoki
Lähtö Rovaniemen rautatieasemalta klo 8.00. Ajetaan Sodankylän, Saariselän ja Ivalon kautta Inariin. Matkan varrella nautitaan yhteinen lounas (todennäköisesti Saariselän maisemissa). Inarissa tutustuminen Inarin porofarmiin, kuullaan tietoisku poroista ja yritysesittely kahvintarjoilun lomassa. Mahdollisuus Kaksaman koru-ostoksiin. https://reindeerfarm.fi
Matka jatkuu Utsjoelle, aivan Teno-joen varrella olevaan Lomakylä Valleen, johon majoittuminen (hotelli- tai mökkimajoitukseen). Yhteinen illallinen uudistetussa ravintolassa ja yritysesittely.
https://www.holidayvillagevalle.fi/

3.10.2022, Utsjoki-Båtsfjord
Aamiaisen jälkeen matkamme jatkuu Nuorgamin kautta Norjan puolelle. Ajetaan maisematietä pitkin Berlevågiin, muutama kohde matkan varrella ja kahvit. Kohteina esim Kongsfjord landhandel ja Arctic Glasstudio. Matka jatkuu Båtsfjordiin, joka on matkamme pääkohde. Majoittuminen Hotel Båtsfjord Bryggeen, hotellin esittely ja illallinen.
https://www.batsfjordbrygge.com/

4.10.2022, Kuningasrapusafari
Aamiainen hotellissa. Tänään on vuorossa mielenkiintoinen aktiviteetti, kuningasrapusafari. Safarin kesto on muutama tunti ja asialliset varusteet (lämpöhaalarit, ym) saadaan hotellilta. Lounas nautitaan saaliista. Iltapäivällä tehdään kierros kalatehtaalla, joka on yksi Pohjois-Norjan suurimmista. Tänään on myös hetki aikaa omatoimisesti tutustua Båtsfjordin kylän tarjontaan (kauppoja, museo, ravintoloita, ym). Illallinen hotellissa.

5.10.2022, Båtsfjord-Rovaniemi
Varhainen aamiainen ja lähtö hotellilta paluumatkalle. Ajetaan samaan reittiä kuin tullessa. Ohitetaan Utsjoki ja Inari. Ivalossa ryhmälle on varattu lounas Hotelli Ivalosta, joka on perheyritys. Samalla saadaan talon esittely ja kuullaan paikan tarina. https://hotelivalo.fi/
Illaksi päädytään Rovaniemelle ja kotimatka voi alkaa.

Matkan hinta

on noin 1000 €/hlö jaetussa 2-hengen huoneessa. Yhden hengen huonelisä on noin 200 €

Hinta täsmentyy sen jälkeen, kun todellinen lähtijämäärä on tiedossa. Hinta ei kuitenkaan tule tästä arviosta muuttumaan radikaalisti (ei yli 10 %).

Hinta sisältää:
*bussimatka
*5 x ruokailu
*majoitus aamiaisin
*kuningasrapusafari ja lounas
*kahvit ja pientä purtavaa Berlevågissa
*porotilavierailu
*kalatehdasvierailu

Rovaniemelle ja takaisin pääsee omatoimisesti esim. Hki-Rovaniemi yöjunalla (esim. hytit alkaen 89 €/suunta). Lisätiedot Yöjunat – VR

Matkalle ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Matkalle voit ilmoittautua sähköpostilla info@launokorpi.com tai soittamalla 040 5417 033 / Kaisa Launokorpi. Varaukset viimeistään 20.8.2022 mennessä.

Matkan maksu, ym. asiat:
Varauksen jälkeen maksetaan 100 €/hlö varausmaksu. Loppumaksu erääntyy 1.9.2022. Matkapaketti kuuluu marginaaliverotusmenettelyn piiriin. Lähetämme erillisen laskun osallistujille annettuun sähköpostiosoitteeseen.
Matkavarauksen yhteydessä muistathan ilmoittaa nimitietosi sellaisessa muodossa, jossa se lukee henkilöllisyystodistuksessa.

Takaisin edelliselle sivulle