Matka Maalle -myyntitapahtuma

Matka Maalle! on tuloksellinen myyntitapahtuma, jossa kohtaavat matkailuyritykset, matkanjärjestäjät, myyntikanavat ja alan kehittäjät. Lämpimästi tervetuloa Peurungan kylpylähotelliin tiistaina 23.10.2018!

Päivän aikana pääset osallistumaan myynnin, markkinoinnin ja tuotekehityksen työpajoihin sekä esittelemään toimintaasi matkanjärjestäjille ja muille myyntikanavien edustajille. Voit imeä inspiraatiota päivän puheenvuoroista ja tavata paljon mielenkiintoisia alan toimijoita ja kehittäjiä. Tapahtuman juontaa Johanna Soilu, Fashion Unitin toimitusjohtaja joka valittiin 2011 Jyväskylän Yrittäjäksi.

Aamupäivällä Jeroen Sleurs Finnairilta kertoo kuinka maaseudun matkailuyritykset voivat hyödyntää  globaalia myyntikanavaa. Jeroenilla on pitkä kokemus kansainvälisten lentoyhtiöiden myynnin ja markkinoinnin kehittämistehtävistä. Vuodesta 2012 lähtien hänellä on myös omistaja- ja yrittäjäkokemusta Stilleben Sweden yrityskonseptista, joka perustuu matkailupalvelujen, luonnon ja hiljaisuuden vastuulliseen paketointiin muun muassa matkanjärjestäjien kanssa.

Tapahtuman päättää André Noël Chaker, joka on valittu vuonna 2012 Speakersforumin vuoden puhujaksi ja vuonna 2015 vuoden juontajaksi. Chakerilla on vahva näkemys liike-elämän menestyksen ja suomalaisuuden yhteydestä ja hänet tunnetaan eläväisestä, kansainvälisestä ja viihdyttävästä tyylistään, jossa suuret eleet ja tunteet näkyvät ja innostunut tunnelma on takuuvarma!

Lipun hinta tapahtumaan on 50€/hlö, sisältäen lounaan ja kahvitukset päivän aikana.
Tule paikalle inspiroitumaan, verkostoitumaan ja tietysti kasvattamaan myyntiäsi!

Ilmoittaudu tapahtumaan täältä

Seuraa tapahtumasivuamme Facebookissa

Mahdollisen majoituksen osallistuja tilaa itse. Kylpylähotellin päärakennuksen hinnat 1 hh 99 eur, 2 hh 129 eur. Sisältäen aamiaisen ja kylpylän sekä kuntosalien käytön. Verkkovarattava ajalle 22-24.10. Koodi Peurungan verkkokaupassa: ALLMAALLE.

Tapahtuman ohjelma